KONTAKTNI PODATKI

Kontakt

Za dodatna vprašanja in izdelavo informativne ponudbe nas pokličite na telefonsko številko 02/330 18 88

Uradne ure so vsak delovni dan:

od 08.00 do 10.00 ure

Naslov

Jezdarska ulica 8a
2000 Maribor
Slovenija

 

www.tamstan.si

Tel: 02/330 18 88

Fax: 02/330 18 89

Zaposlitev

Za zaposlitev pošljite vlogo z dodanim življenjepisom na elektronski naslov tamstan@tamstan.si

Intervencijska številka: 
02/330 18 91

Aktualno

Preventivni ukrepi za zaščito pred širjenjem koronavirusa.

Cenjenim strankam, etažnim lastnikom in uporabnikom stanovanj, katerih stavbe upravljamo, sporočamo, da je družba Tamstan d.o.o. do nadaljnjega zaradi novonastale situacije ob izbruhu koronavirusa (COVID-19), ukinja uradne ure na sedežu družbe. Pisne dokumente lahko oddate v nabiralnike, ki se nahajajo pred službenim vhodom. Dosegljivi bomo po telefonu in elektronski pošti, popoldan pa tako kot do sedaj, na dežurni številki.

Prosimo za razumevanje.

 

 

Upravnik Tamstan d.o.o. je postal član združenja delodajalcev Slovenije

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Izdajanje računov v elektronski obliki (e-obliki)


E-račun je namenjen vsem, ki želite poenostaviti in posodobiti svoje poslovanje ter namesto papirnih prejemati račune v elektronski obliki neposredno v vašo spletno banko, kjer se nanj tudi naročite. Uporabniki to storite preko svoje e-banke -  tam lahko oddate prijavo na e-račun izdajatelja. Mi kot izdajatelj potem v svojo e-banko prejmemo e-prijavo, vas aktiviramo kot novega prejemnika e-računa in vam v naslednjem obračunskem obdobju že pošljemo e-račun.


Z izdajo e-računa lahko zagotovo poudarimo številne prednosti, kot so olajšano spremljanje prejetih e-računov, ki so vsi shranjeni na enem mestu, in olajšano plačevanje ter brezpapirno, naravi prijazno poslovanje. Prav tako podatkov iz prejetega e-računa v plačilni nalog UPN ni več treba prepisovati, saj se iz prejetega e-računa v e-banki samodejno pripravi plačilni nalog UPN.


Za prejemanje e-računov morate biti uporabnik spletne banke. Ob prijavi preko vaše spletne banke obvezno izpolnite podatke kot so davčna številka, številka transakcijskega računa, elektronski naslov, v referenco pa vpišete sklic iz računa. 


E-račun je uveljavljen način poslovanja prek sodobnih bančnih poti in omogoča prihranek časa in denarja. 

 


Obvestilo o prehodu na izvajanje direktnih bremenitev po shemi SEPA


Slovenija kot del Evropske skupnosti in Evropske monetarne unije sledi viziji in ciljem vzpostavitve enotnega območja plačil v evrih. S tem namenom je bil pripravljen in sprejet Nacionalni program SEPA v Sloveniji.


V skladu s tem programom vas obveščamo, da bomo dne 01.10.2012 pričeli izvajati direktno obremenitev po pravilih SEPA (krajše SDD). V zvezi s SDD, ki jih bomo izvajali od tega dne veljajo vsi členi po splošnih pogojih pank, ki se nanašajo na SDD. Ne glede na širša pravila v shemi SDD, bomo še naprej izvajali direktne bremenitve na predvidene dneve, kot je že ustaljena praksa.


Sladno s pravili sheme SDD vse spremembe oziroma ukinitve vašega soglasja za direktno bremenitev urejate z našo knjigovodsko službo in ne več pri vaši banki. Enako se lahko za vsa morebitna vprašanja glede višine zneskov SDD ali drugih vprašanj v zvezi z izvršitvijo posamezne SDD obrnete v času uradnih ur na našo knjigovodsko službo: telefon 02/330 18 81 ali 02/330 18 83, e-mail: tamstan@tamstan.si oziroma na naslov TAMSTAN d.o.o. Ljubljanska ulica 27b, 2000 Maribor.